gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin
gezin

Fantasie brengt verbinding!

In dit tijdperk van enorme veranderingen is het van groot belang om de fantasie van kinderen te blijven stimuleren. Opvoeden met een flinke dosis fantasie brengt meer plezier, lichtheid en speelsheid. De dagelijkse dingen worden voor zowel ouders als kinderen simpelweg veel leuker en makkelijker en er is meer ruimte om samen te genieten. Kortom, fantasie creëert een positieve en stimulerende omgeving voor iedereen.

Ambassadeur van de Fantasie

Fantasie brengt verbinding!

Het maakt van het gezin een team. Een team dat alle woelige zeeën kan bevaren!

De Ambassadeur van de Fantasie brengt op prak­tische en laag­drempelige wijze fantasie en verbeeldings­kracht terug in het leven van ouders en kinderen. Het is een plat­form waar gezinnen uit­gedaagd en uit­gerust worden om nieuwe perspec­tieven en mogelijk­heden in hun op­voeding te ontdekken.

De Ambassadeur neemt kinderen en gezinnen mee op een ontdekkings­reis naar een leven vol plezier, ver­binding en authen­tieke groei. Door kleine oefe­ningen, prak­tische tips, ver­helderende infor­matie en handige producten helpt de Ambassadeur van de Fantasie bewuste ouders om hen te onder­steunen bij een fantasie­rijke opvoeding.

Ambassadeur van de Fantasie

Van strijd naar gezelligheid

Maak van de maaltijd (weer) een gezellig en verbindend gezinsmoment.

Een kind dat chagrijnig met lange tanden in zijn bordje met eten zit te prikken. Strijd over wat er wel en niet gegeten moet worden.
Boze gezichten en de hele inhoud van een bord spaghetti op de grond. Herken je dit? Vind je het ook zo vervelend dat de sfeer tijdens het eten ronduit ongezellig is en maak je je zorgen of jouw kind wel voldoende binnenkrijgt?

De tips die je in deze guide vindt, zullen je helpen om van de maaltijd weer iets leuks te maken.

Download hier de guide en ontdek hoe je op een simpele manier van het eten weer een gezellig moment kunt maken.

Ambassadeur van de Fantasie
Jouw kind zal beter en gezonder gaan eten.
Ambassadeur van de Fantasie
Je creëert op een leuke manier tijdens de maaltijd of het voor­bereiden ervan een verbindingsmoment met jouw kind. Dit soort verbindings­momenten zijn essentieel voor de ouder-kind relatie.
Ambassadeur van de Fantasie
De sfeer aan tafel zal aan­zienlijk verbeteren. Van gespannen en soms zelfs grimmig naar luchtig en speels.
Ambassadeur van de Fantasie
Je doorbreekt een negatief patroon. De kans is groot dat dit door zal werken op andere lastige momenten.
Ambassadeur van de Fantasie
Je eindigt de dag op een fijne manier.

Een reis door de wereld van de fantasie

Onze fantasie is een uniek eigenschap dat we moeten koesteren. Iedereen heeft fantasie, want die hebben we in onze kinderjaren ontwikkeld. Alleen zijn de fantasieverbindingen in onze hersenen vaak ondergesneeuwd.
Goed nieuws. Je kunt die verbindingen weer activeren.

In het gratis E-book 'Een reis door de wereld van de fantasie' lees je daar meer over. Je wordt mee­genomen naar de krachtige en fascinerende wereld van de fantasie.

Hoe werkt fantasie eigenlijk, hoe ontwikkelt het zich en waarom is het zo belangrijk voor ons? Welke belangrijke dimensie voegt de fantasie toe aan ons leven?

Er wordt aandacht besteed aan de eigen fantasie­ontwikkeling en nog veel meer.

Het staat vol met informatie, tips en trics.

Je ontvangt hierbij nu tijdelijk GRATIS het verhalenpakket Toeloeloe en Harrie in Nederland: 32 korte en fantasievolle voorleesverhaaltjes over de vriendjes Toeloeloe en Harrie

SchipAhoy! brengt
speels­heid en verbinding.

Als Ambassadeur van de Fantasie breng ik graag weer een stuk ontspanning in de opvoeding terug. Fantasie is dé tool om de opvoeding niet alleen voor je kinderen, maar ook voor jezelf een stuk leuker, luchtiger en speelser te maken. SchipAhoy! is een concept dat ik ontwikkeld heb voor gezinnen met jonge kinderen.

Het concept bied je handvaten om op een fantasievolle en speelse manier een stevig fundament van verbindingen te leggen in jouw gezin. Je zult ervaren hoe uniek jullie als gezin zijn en je krijgt meer plezier in het opvoeden als je vanuit het SchipAhoy! concept denkt.

Het geeft de opvoeding een speels en fantasievol tintje, waardoor je de dingen luchtiger gaat zien en ervaren. Doordat je anders gaat kijken naar de gezinsdynamiek en de uitdagingen die daarbij horen, zul je minder strijd ervaren.

Een praktisch E-book vol heldere infor­matie, tips en oefeningen.

Prijs: € 7,95
Hiervoor ontvang je:

  • SchipAhoy! Het E-book
  • Het bijbehorende werkboek
  • Zes voorlees/belevings­verhalen met tips voor leuke activiteiten
  • 32 verhaaltjes van Toeloeloe en Harrie in Nederland

Daarnaast brengt het verbinding! Het maakt van het gezin een team. Een team dat alle woelige zeeën kan bevaren!

Laat je gegevens achter en ga van start!

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging en het E-book in je mailbox. Daarna zullen we je op de hoogte houden van nog meer inspiratie. Je kunt je altijd uitschrijven.
Thank you! Your submission has been received!
Error! Please try again.

Interviews en Blog artikelen: