bedrijfsleven
bedrijfsleven
bedrijfsleven
bedrijfsleven
bedrijfsleven
bedrijfsleven
bedrijfsleven
bedrijfsleven

Fantasie creëert vrijheid!

Daar gelooft de Ambassadeur van de Fantasie in. Fantasie is namelijk ontwikkelen en groeien in complete vrijheid en met grenzen­loze crea­tiviteit. Innovatie is voor bedrijven onver­mijdelijk en onmis­baar, maar innoveren kan niet vanuit het bekende. Als je alleen doet wat je weet, dan ga je op den duur op de automatische piloot, verdwijnt het initiatief en de oplossings­gerichtheid en gaan mensen meer fouten maken.

Fantasie brengt kracht!

Waardevolle inzichten en handvatten voor individuen en teams!

Vanuit het element van fantasie en creativiteit worden mensen en organisaties uitgedaagd om uit het normale denk­patroon te stappen en zaken van een andere kant te belichten.

Dit levert waardevolle inzichten en handvatten op die op duurzame wijze toepasbaar zijn voor individuen en teams.

Fantasie creëert vrijheid.

Denkend vanuit de fantasie boort de mens een andere bron van zichzelf aan.

Een bron waarin onvermoede krachten en talenten schuilen, die zichtbaar worden voor jezelf en/of teamleden. Vanuit het element van fantasie worden mensen en organisaties uitgedaagd om uit het normale denkpatroon te stappen en zaken van een andere kant te belichten. Dit levert waardevolle inzichten en handvatten op die op duurzame wijze toepasbaar zijn voor individuen en teams.

Waarom fantasievolle mensen onmisbaar zijn in een team

Innovatie is voor bedrijven onvermijdelijk en onmisbaar. Innoveren kan niet vanuit het bekende. Als je alleen doet wat je weet, dan ga je op den duur op de automatische piloot, verdwijnt het initiatief en de oplossingsgerichtheid.     Bovendien wordt de kans op fouten groter. Fantasievolle mensen zijn daarom van essentieel belang voor een organisatie.

Ambassadeur van de Fantasie
Ze kunnen uit normale denkpatronen stappen en zaken van verschillende kanten bekijken.
Ambassadeur van de Fantasie
Ze kennen hun eigen kracht en zitten daardoor vaak op de goede plek binnen de organisatie, waardoor ze volledig tot hun recht komen en hun talenten optimaal benutten.
Ambassadeur van de Fantasie
Ze kunnen uitstekend leiding geven. Ze hebben goede sociale antennes en zijn echte verbinders.
Ambassadeur van de Fantasie
Ze zijn stressbestendig, weerbaar en in staat om in oplossingen te denken.

Een reis door de wereld van de fantasie

Onze fantasie is een uniek eigenschap dat we moeten koesteren. Iedereen heeft fantasie, want die hebben we in onze kinderjaren ontwikkeld. Alleen zijn de fantasieverbindingen in onze hersenen vaak ondergesneeuwd.
Goed nieuws. Je kunt die verbindingen weer activeren.

In het gratis E-book 'Een reis door de wereld van de fantasie' lees je daar meer over. Je wordt mee­genomen naar de krachtige en fascinerende wereld van de fantasie.

Hoe werkt fantasie eigenlijk, hoe ontwikkelt het zich en waarom is het zo belangrijk voor ons? Welke belangrijke dimensie voegt de fantasie toe aan ons leven?

Er wordt aandacht besteed aan de eigen fantasie­ontwikkeling en nog veel meer.

Het staat vol met informatie, tips en trics.

Je ontvangt hierbij nu tijdelijk GRATIS het verhalenpakket Toeloeloe en Harrie in Nederland: 32 korte en fantasievolle voorleesverhaaltjes over de vriendjes Toeloeloe en Harrie

Van denkstand naar fantasiemodus

De Ambassadeur van de Fantasie heeft een programma ontwikkeld waarin mensen uitgedaagd worden om hun hersenen in een andere stand te zetten; van de werk- en kennisstand naar de fantasiemodus.

Dit programma is uitermate geschikt als een een verbindende, originele, verfrissende en ontspannen activiteit voor teamdagen en voor hei-sessies of andere bijeenkomsten waarin teams met een onderwerp aan de slag gaan.

Het programma wordt helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen.
Neem gerust vrijblijvend contact op om te horen wat er allemaal mogelijk is.

Contact

Download nu het E-book en ontdek hoe je op een simpele manier van het eten weer een gezellig moment kunt maken.

Als Ambassadeur van de Fantasie breng ik graag weer een stuk ontspanning in de opvoeding terug. Fantasie is dé tool om de opvoeding niet alleen voor je kinderen, maar ook voor jezelf een stuk leuker, luchtiger en speelser te maken.

Daarnaast brengt het verbinding! Het maakt van het gezin een team. Een team dat alle woelige zeeën kan bevaren!

Laat je gegevens achter en ga van start!

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging en het E-book in je mailbox. Daarna zullen we je op de hoogte houden van nog meer inspiratie. Je kunt je altijd uitschrijven.
Thank you! Your submission has been received!
Error! Please try again.

Interviews en Blog artikelen: